YkkösjuhlatMe vietettiin syyskuun alussa Hilppulan ensimmäisiä synttäreitä. Olin niin innoissani omasta täpinöinnistäni (edelliset juhlat olivat ristiäiset, jolloin en jaksanut tehdä itse paljoakaan, vaan lasten kummi järjesti käytännössä suurimman osan, kiitos siitä!) että mopo karkasi vähän käsistä tarjoilujen suhteen. Vieraita pääsi paikalle 22, joista lapsia oli kolmasosa. Tarjottavana oli suolaisen puolella kylmäsavulohipiirakka, kylmäsavulohitahna ruisneppareille (herkkua!), juustosarvia sekä cocktail-tikkuja. Makeita tarjottavia oli päärynä-kinuskikakku aurajuustolla, kikherne-suklaakakku, sitruunakuppikakut salmiakilla sekä macaronit (parasta!). No, ruoka ei ainakaan loppunut kesken... Juhlat olivat varsin vauhdikkaat, lapset juoksivat ympäriinsä ja kiljuivat kilpaa. Taustalla kuului synttärisankarin, meidän pienen mielensäpahoittajan, jatkuva käninä. Joku vieras totesikin, että ette tainneet kysyä Hilppulalta haluaako hän juhlat kun noin pahalla päällä on (normifiilis siis).Polka dot -koristeet olivat minusta oikein onnistuneet, tilasin kaiken Juhlacenteristä ja toimitus oli tosi nopea. Pilttipurkeista tuunattuihin juomalaseihin ostin nimilaput Ikeasta ja narun Tigerista. Tuo keltainen viiri laitetaan Nöppösen huoneeseen jatkossa, se sopii täydellisesti väreihin sinne.Olin ostanut Tigeristä myös Photobooth -kamppeet, mutta juhlissa oli niin kova meininki (ja meteli) ja Hilppulaa piti kanniskella sylissä huutamassa että ne melkein unohtuivat. Hauskoja kuvia näillä kyllä saa, suosittelen! Nöppönen tykkäsi, Hilppula oli eri mieltä.
 Hilppula sai synttärilahjaksi maailman suloisimman merinovillahaalarin, jonka kummitäti oli itse tehnyt. En oikein tiedä onko se sammakko vai krokotiili, mutta mahottoman söpö on joka tapauksessa!
Juhlat olivat varsin rennot, ja oli ihanaa laittaa koti kuntoon niitä varten. Me muutettiin jo helmikuussa tähän asuntoon, mutta edelleen oli laatikoita olohuoneen nurkassa ja verhot (ja verhotangot) laittamatta sekä hyllyjä kokoamatta. Nyt tuntuu ihanan tilavalta kun ei ole laatikkopinoja enää missään ja tavarat on järjestyksessä (paitsi varastossa, jonne vaan heitettiin kaikki ylimääräinen). Vielä olohuoneeseen pitäisi hankkia verhot ja tangot, keittiöön ei taideta edes laittaa kun kaksi pientä sotkijaa istuu reunapaikoilla ikkunan vieressä. Valokuvia ei olla vielä saatu seinille, on niin vaikea päättää mitä niistä tuhansista (lasten)kuvista valitsisi kehystettäväksi. Olen niin päättämätön ihminen että uusia ihania kuvia ehtii tulla aina sadoittain lisää ennen kuin saan aikaiseksi teetättää mitään.

Seuraavat juhlat ovatkin jo lokakuun lopulla, kun Nöppönen täyttää kolme vuotta! Käyttäiskö samoja koristeita vai minkähän teeman silloin valitsisi?

2 kommenttia

  1. Oliko noista pilttipurkkijuomalaiseista kuvia? Uteliaisuus iski :) noi on kyllä tosi ihanat koristeet :)

    VastaaPoista
  2. Niistä ei tullu otettua parempaa kuvaa, ne näkyy vaan tuossa yhen kuvan vasemmassa reunassa. Tuossa on missä on nuo keltaset sipsikipot. Mutta siis, liotin etiketit irti ja siihen liimakohdan päälle liimasin Ikean mustavalkeet nimilaput ja solmin mustavalkeen nauhan ympärille. Tosi kivan näköset tuli, sopi hyvin raitapillien kanssa! Niitä jäi muutama yli, joten saatampa tehdä samanlaiset sitten Nöppösen synttäreillekin tässä lokakuun lopussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!