HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveriaSain tämän hyvänmielen haasteen ihanalta Annalta Aino ja tuhmat luistimet –blogista. Kiitos paljon haasteesta! <3

Kuten Annakin kirjoitti, minäkin olen ollut ”blogimaailmassa” vasta tosi vähän aikaa. En tunne olevani mitenkään erityisen kiinnostava tai erilainen tyyppi, joka täällä miljoonien äitiblogien joukossa mietiskelee omia juttujaan. Siksi minusta onkin hämmentävää, että ihan tuntemattomat ihmiset ovat oikeasti viitsineet ottaa aikaa ja lukea mun juttuja! Ja jopa kommentoida! Jokainen kommentti herättää hyvää mieltä ja saa minut hymyilemään, joten iso kiitos siitä. On myös huippua huomata, miten samanhenkistä porukkaa näissä piireissä löytää. Periaatteessa aivan vieraat ihmiset tuntuvat melkein tutuilta, kun saa seurata heidän kuulumisiaan ja jutellaan kommenttibokseissa. En voi tarpeeksi korostaa, miten hyvältä vertaistuki tuntuu. Ja miten ihania tyyppejä täältä onkaan löytynyt!

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.


Haastan mukaan seuraavat ihanat bloggaajat:Mulla oli mielessä muitakin haastettavia, mutta huomasin että monet olikin jo haastettu muuta kautta. Joten näillä mennään! Lähetän teille joko postitse tai sähköpostiin (tai Helena sulle voin antaa ihan livenä :D) semmosen pienen yllätyksen, joten laittakaas hyvä kiertämään! <3
8 kommenttia

 1. Ihania tämmöset ilahduttamiset :)
  Pakko oli tulla mainitsemaan, kun viime postauksessa hehkutit Downton Abbeyta, niin kiitos olet levittänyt koukuttumistartuntaa! :D Äiti on kyseistä sarjaa kehunu vuosia, mutta ei sitä kehannu alkaa kesken kaiken yleltä seuraamaan. Bongasin sen jo Netflixistä, mutta ei vaan tullu alotettua kattomaan. Sitten sun postauksen jälkeen sitä piti vilkasta. Nyt jo useampi jakso takana. Ohhoh, en oo edes kehannu miehelle kertoo että taas uus sarja mitä seurata joten sitä tulee katottua poitsun päiväuniaikaan "salassa" ku toinen on töissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhah, anteeks ja ole hyvä :D Se on niin huippu! Että sorry koukuttamisesta, mutta toisaalta taas olisit muuten jäänyt paljosta paitsi että.. Mäkin katson onneks yksin niin saa katsoa päikkäriaikaan (ja kulkea muutenki padin kanssa hammaspesuille ja melkein suihkuunkin :D), Mies vaan ihmettelee että no jo pitää olla hyvä sarja kun oon valvonukin ihan liian myöhään sen kanssa enkä oo ehtiny ees blogiin kirjotella!

   Poista
 2. Huippua kun otit haasteen vastaan <3 laitoin juurikin äskön sulle mailia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Mä olen niin mukana tämmöisissä kivoissa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!