Kotiäidin muodonmuutos

Täytyy kyllä sanoa, että kiitän ikuisesti meikkien keksijää. On meinaan hieman karun näköinen muikkeli aamuisin peilissä, nilkoissa roikkuvine silmäpusseineen. Että en minä turhaan sano "laittautuvani ihmisen näköiseksi" kun meikkaan. Vaikka eipä sillä, tietyssä (lue: melkein kaikessa) valossa edes ne kolme eri peite- ja valovoidetta näissä silmänalusissa ei poista sitä mustelmaefektiä. Apua.Ja täytyy kyllä sanoa sekin, että enpä olisi ikinä uskonut laittavani meikitöntä (ja ei millään muotoa ole edes yritetty kaunistella mitään, katsekin on lasittunut :D) kuvaa itsestäni nettiin. Olen aina ollut jokseenkin epävarma itsestäni ja minusta tuntuu, että näytän pojalta ilman meikkiä (ja jostain syystä myös liskolta :D). Mutta täytyy yrittää olla armollisempi itselleen ja myös ylittää itsensä joskus. Lähikuvaa mahasta/ahterista/reisistä ei nimittäin tulla täällä näkemään... Mutta baby steps, tämäkin on jo eräänlainen voitto sille epävarmalle ruikuttajalle takaraivossa.


P.S. Kun laitoin tuon kuvan tähän niin meinasin jo perua koko homman ja poistaa tämän luonnoksen. Mutta no, mitä mä just kirjotin tuohon itseni (ja ehkä pelkojen?) voittamisesta. Että kyllä tämä nyt pitää julkaista, vaikka sitten liskonaamaisena.

10 kommenttia

 1. Kaunis olet, meikin kanssa ja ilman :) voit kyllä olla armollisempi itelles :) Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on työn alla :D Toistaiseksi on aika harvoin fiilis että näyttää ihmiseltä.. Mikähän siinä on että ei osaa ottaa vastaan kehuja tai ainakaan uskoa niitä. Muut kyllä näyttää aina niin kauniilta!

   Poista
 2. Oho, vau! Ja samaa mieltä kun edellisenkin kanssa: ole armollisempi itsellesi - itse en näe tuossa ekassakaan kuvassa jälkeäkään liskosta tai pojasta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut joku ihme juttu näihin eläinvertauksiin, oon näyttäny kuvissa mielestäni mm. sammakolta ja madolta sen liskon lisäksi, ja naama aina kiiltää kuin hevosen perä (:D) ja tukkakin on lehmännuolema. Että jaa'a :D Mutta yritän, erityisen vaikeaa se on silloin kun iho on huonossa kunnossa ja toivottoman harmaa. Nyt on taas vähän parempi kausi, paitsi nuo silmäpussit on kyllä ihan todella jäätävät livenä :D

   Poista
 3. Kaunis olet, ei sinusta pojan näköistä saa mitenkään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaikka minä kyllä näen tuossa meikittömässä kuvassa isoveljeni ilman partaa :'D

   Poista
 4. Samaa sanoisin kuin Piia! Olet kaunis!

  Minulla on sinulle haaste blogissani! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän uskoa siihen jonain päivänä. Ihan jo sillä että en halua omien tyttöjeni koskaan ajattelevan itsestään näin ja mistäs ne muuta oppii jos malli kotoa on näin epävarma?

   Ja siis voi apua tuo haaste :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!