Ihan helvetin hyvää huomentaKaunis sunnuntai-aamu, aurinko paistaa. Äiti herää esikoisen silittäessä hiuksia hellästi ja toivotellessa hyviä huomenia. Kuopus hymyilee pinnasängyssään. Keittiön pöydällä on Miehen tuomia tulppaaneja. Perhe syö rauhassa maistuvan sunnuntaibrussin ja käy hymyillen päivän touhuihin. 

Not. Aamu alkaa Nöppösen armottomalla väninällä vähintään tunnin liian aikaisin, minua kyrsii jo ennen kuin saan silmäni auki. Nousen sängystä kiukkuisena ja menen päästämään liian aikaisin herätetyn (eli väsyneenä känisevän) Hilppulan pinnasängystä. Nöppönen tappelee vastaan, kun ehdotan vessakäyntiä. Astun johonkin epämääräiseen. Se on sitä itseään. Leikkihuoneen matolla ja lattialla on useita läjiä koirien tuotoksia. Toinen koira on paskonut, toinen syönyt sitä ja sitten oksentanut. Kyseessä on talouden kallein 180 euron villamatto, jota ei voi pestä. Kiva.

Leipä on loppu ja lapset ei osaa leikkiä huutamatta.
 

Ihana aamu ja hyvä fiilis. Mitähän muuta tänään? 

Taidan mennä illalla combattiin. #tusaa


kuva täällä
10 kommenttia

 1. Melkein samoilla tuntemuksilla meilläki... I feel you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä meille! Huomenna saa taas herätä luvattoman aikaseen.. Toivon ettei sentään samaan siivousurakkaan, sillä kertaa sitten olkkarin valkoiselle karvamatolle :D

   Poista
 2. Hahhahaa ei sais nauraa mut kun :D story on our lives ja niin pois päin :'D #kyltäätästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minuakin sentään jälkeenpäin jo nauratti, todellakin perus :D Parasta on että illalla vielä sanoin Miehelle, että katotaan vaan niin yöllä ne paskoo tuon maton.. Miksi en kuunnellut vaistoani?!

   Poista
 3. Mä menin eilen jo aamulla combattiin kun en kestänyt.
  Onneksi tosin toisen koiran mystisesti muutettua pois kotoa on matto-kakka-oksennus-ongelmat hieman vähentyneet. Huh.
  Maanantai on sitten vähän parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nuo ongelmat ilmestyy mystisesti vain silloin, kun mun porukat on reissussa eli koirat meillä hoidossa. (Nehän on siis mun koiria, mutta lasten jälkeen on vaan niiiin paljon helpompaa kun ei tarvii niistäkin huolehtia, varsinkin kun on kolmet portaat eikä hissiä.)
   Maanantai ei todellakaan ollu parempi, sai kyllä asiat taas vähän mittasuhteisiin ja toivomaan liattuja mattoja vaikka joka päivälle, jos noilta peloilta säilyis mitä joutu kokemaan.. Tästä tulossa pohdintaa (eli terapiaa mulle), kunhan kykenen kirjoittamaan. Sanonpa vaan että huh huh!

   Poista
 4. Toivottavasti sun maanantai on alkanut paremmin! Tässäpä taas haastetta muhah -> Moi olen Maaria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä edellistäkään haastetta ehtinyt! :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi KYLLÄ näin kävi, onneks nyt jo sentään naurattaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!