Kirje kummilapselleniRakas kummilapseni, et vielä tiedä millaisen tunnemyrskyn saapumisesi on aiheuttanut. Et vielä käsitä, kuinka paljon ympärilläsi on läheisiä toivottamassa sinut tervetulleeksi maailmaan ja tähän perheeseen. Sinulle on ollut paikka valmiina sydämissä jo pitkään.

En ole milloinkaan nähnyt äitiäsi niin onnellisena, kuin pitäessään sinua sylissään. Hänen katseensa huokuu syvintä tunnetta maailmassa. Hänen äänensä lempein sävy on sinulle varattu, hänen kätensä silittää poskeasi hellemmin kuin ketään aikaisemmin. Hän säteilee onnea. Ja voi sinun isäsi ilmettä, kun hän ylpeänä toteaa olevansa juuri tämän lapsen isä! Teit siitä hyvästä miehestä vielä paremman isän. Teit heistä onnelliset vanhemmat. Annoit heille tärkeimmän syyn suojella syvintä rakkautta.

Miten niin pieni voikaan olla jo maailman suurin? Tänään olet tasan kuukauden vanha. Olet ollut maailmassa vasta hetken, mutta pysäytit ajan. Olet jo nyt niin kovin rakas.

Näen vain pienen suppusuun ja viisautta huokuvat silmät, pienen nyrkkisi ja kurtistuvat kulmasi. Enkä voi lakata katsomasta sinua, maailman suurinta ihmettä. Uutta pientä ihmistä, jolla on tärkeä tehtävä elämässään: olla onnellinen. 

Onnittelukorttiin me äitisi ystävät kirjoitimme runon:

”Hän sylissäni kuljen niityllä
ja etsin neliapilaa.
Löydän monta, enkä tarvitse yhtään.
Sylissäni kannan juhlaa.”


Vanhemmillesi toivotimme suurimmat onnittelut suurimmasta onnesta. <3 Toivomme sinulle kaunista elämää ja unelmien tavoittelua."Matkan alussa" (c) Terhi
12 kommenttia

Kiitos kommentistasi!