Ja kasteessa häntä juhlimmeViime sunnuntaina vietettiin juhlaa, jota oltiin odotettu vuosia. Juhlaa, joka sai kaikki herkistymään kyyneliin heti ensi hetkestä alkaen. Juhlaa, joka merkitsi kaikkea. 

Vietimme rakkaan Millan lapsen kastejuhlaa, minun kummipoikani ensimmäisiä bileitä. Heidän kotinsa oli koristeltu kauniiksi ja tunnelma oli levollinen. Sankarin äiti oli ehkä maailman säteilevin ja onnellisin äiti ikinä. Itku tuli jo papin ensimmäisissä sanoissa, kaikille. Tärkeä päivä ja suuret tunteet.

Minityyppi sai mahtavia lahjoja, tarjolla oli ihania ruokia ja tunnelma oli yksinkertaisesti onnellinen. Meidänkin lasten ristiäiset on olleet ihania juhlia, mutta kyllä näissä vaan oli oma fiiliksensä. Erilainen kuin meillä. Jotenkin oikeampi. Meille ristiäiset on olleet lähinnä juhlat, jotka kuuluu juhlia. Mutta tämä oli erilaista. Tämä oli maailman tärkeintä Millalle, joka oli odottanut tätä päivää hartaasti. Ei siinä kukaan voinut kuivin silmin olla, kun näki hänen onnensa. Niin kaunista, kaikki. <3 


Maailman säteilevin äiti <3Onnea vielä rakkaat!
14 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Ihan tässä itsekin herkistyy :')

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No on <3 Unohdin laittaa tekstiin että kuvat on ottanut meidän ystävä Terhi, joka on ihan huippukuvaaja! Hän on ottanut minustakin esim. raskauskuvat ja ne on ihania kans :) Voi olispa itelläkin näkemystä (plus se kamera) :D

   Poista
 3. Herkkä ja Kaunis Hetkinen. Toinen Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se oli tiivistetysti, herkkää ja kaunista oli todellakin :)

   Poista
 4. Tuo kastemekko! Ja kuvistakin välittyy aito onni ja ilo ��

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Se on ihan älyttömän hieno kastemekko, Milla itse neuloi sen! Ei vaan minulta ois irronnu pitsin neulonta, tai neulonta noin muutenkaan :D Kuvaaja jäikin laittamatta tekstiin, kaikki kuvat otti meidän ystävä Terhi joka on ainakin mun silmiin ihan ammattilainen :)

   Poista
 6. Ihana postaus! Osaat kyllä kirjoittaa niin tunteisiin vetoavasti, että itsekin ihan eläydyin mukaan tunnelmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä voinut kuivin silmin kirjoittaakaan kun vain mietti sitä onnen määrää <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!