Nosh-kotikutsut Äitilandiassa: ihania vaatteita, hulinaa ja herkkujaHuh olipahan pippalot lauantaina. Helenan kanssa järjestetyt Nosh-kotikutsut olivat hitti! Osallistujia tuli mukaan oikein kivasti: reilu parikymmentä vierasta, osa lasten kanssa ja osa ilman. Oli muuten menoa ja puheensorinaa. Ja mikä tärkeintä, oikein kiva tapa viettää lauantaita!

En ole koskaan ennen ollut kotikutsuilla mukana, saati emännöinyt niitä itse (paitsi kerran olin PartyLite –kutsuilla, mutta sinne ehtiessäni oli esittely jo loppunut, joten tyydyin vain syömään herkkuja :D). Kutsut sujuivat kuitenkin oikein kivasti, joten elokuussa malliston vaihtuessa voisi uskaltautua pitämään toisenkin kerran samanmoiset päiväkahvittelut. Vaatteet olivat ihanan pehmeitä ja laadukkaan tuntuisia, ja naisten mallistossa oli kyllä monta ihanaa mitä olisin voinut itselleni kotiuttaa (tyydyin kuitenkin yhteen toppiin, sillä se kaikkien himoama raitajakku oli loppuunmyyty pienemmissä kokoluokissa, enkä ihmettele miksi). Lastenvaatepuolella oli myös ihania helmiä joita hipelsin pitkään, mutta toisaalta meidän lapsilla on tällä hetkellä aika paljon vaatteita ja ne on kuitenkin kotona aina alasti.. Kyllä, varsinkin Hilppula ahhah. :D Mutta se naistenmallisto! Mulla on yleensä vaatteet päällä (muah). Elokuussa pitää kyllä olla kärppänä tilaamassa ihanuuksia ennen kuin koot loppuvat!Vaatepuoli sujui siis oikein kivasti asiantuntevan ja mökääkaihtamattoman esittelijämme ihanan Eveliinan ansioista, kiitos hänelle! Siinä oli omistautumista asialleen, kun riisui oman mekkonsa päältään minulle sovitettavaksi. :D Tarjoilut oli toteutettu yhdessä Helenan kanssa ja pöydästä löytyi kinkku-juustopiiras, kasvispiirakka, marjapiirakka, mango-valkosuklaajuustokakku, korvapuusteja sekä naposteltavaksi rusinoita, viinirypäleitä ja naksuja. Lisäksi Jymiksen kummi toi pestopiiraan ja yksi Helenan blogin kautta ilmottautunut toi ihania suklaamuffinsseja. Kiitos vaan niistä, juuri nytkin tässä sellaista muffinssia vedän. :D Itse olin jonkin verran keittiössä kiinni akuuttien lusikkakriisien ynnä muiden johdosta (kelle kriisi kelle ei, ahhahaa mun panikointia kaikesta), mutta ehdin kuitenkin muutaman sanan vaihtaa vieraiden kanssa. Ensi kerralla kyllä voisin yrittää relata vähän enemmän, lupaan! Iloinen puheensorina täytti kuitenkin talon, vaikka suurin osa ihmisistä ei tuntenut toisiaan. Huippua! Kivaa että fiilis oli rento ja mukava.


Kiitos siis kaikille vieraille ja toivottavasti viihdyitte! Kiitos myös Helenalle (ja ahhahaa että varsinkin juhlien jälkeinen siivous naurattaa vieläkin hervottomuudellaan!) ja esittelijällemme Eveliinalle. Katellaan sitten elokuussa uudelleen!
6 kommenttia

 1. Ihana sinä kälättäjäeukkoni :D <3

  VastaaPoista
 2. Hihkuin tuonne äitilandiankin puolelle, että ihana kuulla että kutsut sujuivat hyvin. Nyt täällä odotellaan innokkaasti elokuuta, jos toiset kutsut toteutuu ja täältäkin pääsisi mukaan kutsuillemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset mukaan! Mulla oli ehkä hivenen orpo olo kun kaikki lukijat (eli ei-ennestään-kaverit) oli Helenalle ilmottautuneita, mulle ilmottautui kaksi "tulisin jos pääsisin" -lukijaa vain. Niin oispa kiva sitten jos esim. sinäkin pääsisit seuraavalla kerralla, kun olet kuitenkin aktiivisesti kommentoinut (kiitos siitä!) ja jollain lailla minunkin tuttu siis :)

   Poista
 3. Moikka! Kiva uusi blogilöytö täältä Savosta! Liityinpä seuraajaksi. :)

  Hei, olemme keräilleet SAVON blogit nimiselle facebooksivuille alueen sisustus- ja lifestyleblogeja, jotta lukijoiden olisi mahdollisimman helppo kartoittaa alueen kiinnostavia blogeja. Turulla, Tampereella, Vaasalla ja Oululla on ainakin jo omansa, joten savolaiset ovat keränneet omiaan mukaan joukkoon. Mukana on jo kymmenkunta bloggaajaa ja lukijoitakin on jo ihan mukavasti! Käys kurkkaamassa ja laita viestiä, jos haluat liittyä messiin. :)

  https://www.facebook.com/savonblogit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitääpä käydä kurkkimassa! Ja kiva kun löytyi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!