Mitä meille kuuluu?Toukokuu livahti jo huomaamatta ohi. Tai livahti nopeasti, mutta ei päättynyt mitenkään huomaamatta: vietettiin nimittäin kesän starttibileitä Äitilandiassa (aikuisten kesken wuhuu!) eikä ne bileet jättäneet kyllä ketään kylmäksi. Oli ihan mielettömän kivaa, herkulliset grilliruuat ja mahtiseuraa. Aurinkoinen terassi kuuman grillin vieressä ja lopulta yökerhoon tanssilattialle notkumaan (pilkkuun asti tietenkin). Ihania ystäviä ja huippuja uusia tuttavuuksia. Hulvaton kuvaussessio ja paljon naurua. Kiitos Helenalle (ja J:lle), uudestaan uudestaan!Henkilökohtainen kampaajani Maaria <3


Kyllä ne aikuisten bileet on joskus niiiiin paikallaan että. Vaikka eipä sillä, oli sekin aika ihana reissu kun käytiin lasten kanssa tivolissa. Nöppönen hihkui riemuissaan ja olisi halunnut mennä jokaiseen laitteeseen, yksin tietenkin. Hilppulalle tuli tietysti hivenen paha mieli, kun ei päässyt mukaan kaikkiin laitteisiin. Mutta ei ollut kovin montaa laitetta, mihin olisi voinut mennä aikuinen mukana. Ei uskallettu päästää häntä vielä siskon kanssa keskenään, kun ei luotettu hänen pysyvän paikallaan. Karusellissa käytiin useampi kerta ja se olikin kivaa kaikkien mielestä. Ihana Hilppula hihkui loppuillan: ”Ihhahhaa, ihhahhaa, huii, huii!” Paha mieli tuli taas ongintakojussa, kun ongittavia ankkoja ei saanut ottaa mukaan. Palkinnoksi saadut liskolelut eivät juuri lohduttaneet, voi pientä.


Tivolissa vuonna 2013, 2014 ja 2015


Tällä viikolla saatiin nauttia myös harvinaisista vieraista, kun veljeni ja hänen kihlattunsa ajelivat yli 500 kilometriä tänne savonmualle. Me ei nähdä pitkän välimatkan takia muutenkaan kovin usein, eikä nyt vuoteen varsinkaan kun veljeni oli rauhanturvaajana. Onneksi hän kotiutui sieltä juuri ja nähdään toivottavasti vielä uudestaan kesällä! Oli niin kivaa istua iltaa heidän ja mun porukoiden kanssa. Syötiin pizzaa ja juteltiin vaan. Lapsetkin simahtivat nätisti, vaikka yleensä meillä ei ole vieraita heidän nukkumaanmenoaikaan tai sen jälkeen. Mutta ai että, perhe. <3 Aamulla tein vielä kunnon aamupalan ja saatiin syödä rauhassa yhdessä ennen kuin vieraat lähtivät ajelemaan. Oli ihana piristys keskellä viikkoa!
Huomenna mennään jälleen Helenan luokse (ja taas syömään :D) ja tavataan uusi tuttavuuskin! Eräs meidän molempien lukija laittoi viestiä ennen Nosh-kutsuja ja harmitteli, kun ei päässyt sinne mukaan. Huomenna nähdään sitten puistoilun ja syömisen (ruoka = elämä) merkeissä, kivaa! Ja viikonloppukin taitaa olla ensimmäisen pitkään aikaan, kun ei ole sen kummempia suunnitelmia. Voi ottaa ihan vaan rennosti. Oon taas innostunu lukemaan ja nyt en malttais laskee kirjaa kädestä. Eve Hietamiehen Yösyöttö oli tosi hyvä, suosittelen! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!
6 kommenttia

 1. Vitsit mitkä herkut! :) ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä, Äitilandiassa on aina hirmu hyvät herkut! Syön siellä aina eniten :'D

   Poista
 2. Riemukkaita tivoli-ilmeitä! Hei kyssäri: tunnistanko oikein, onko vaununne Bumbleridet? Olisiko sinulla vinkata kokemuksia niistä? Aihe on ajankohtainen ja kyseiset kärryt vakavassa harkinnassa :).
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Bumbleridet! Meillä on noi indiet ja indie twinit eli myös tuplat samalta merkiltä. Tuplat oli ensin, niihin tykästyneinä hommattiin noi yksösrattaatkin reipas vuosi sitten. Meillä oli kömpelöt yhdistelmät, joissa ei ollut kääntyviä etupyöriä ja sitten sellaiset vähän rimpulammat matkarattaat, joten ostettiin nämä vaikka kuopus olikin jo reilu puolivuotias. Eli käyttöä vauva-ajalta ei ole, paitsi tuplissa. Varmaan jokunen kerta oli se tuplien koppa näissä ykkösissä, mutta enimmäkseen silloin käytettiin jo ilman koppaa.

   Ja siis me ainakin tykätään! Kääntyy tosi näppärästi paikallaan ja on tosi kevyet (mutta ei hepposet). Mutta siis kevyet toki työntää, renkaat on hyvät ja kääntyvä edessä, ja kevyet nostaa vaikka auton takakonttiin. Menee myös kohtuu pieneen tilaan takakontissa, toki verrokkina mulla on ne isot yhdistelmän rohjakkeet ja tuplat että.. :D Se mitä nyt valitsisin ehkä toisin, niin en kuitenkaan ehkä ottais kolmipyöräistä vaan niin että edessä on kaksi kääntyvää etupyörää. Bumbleridella on myös sellainen malli, jossa on kaksi pyörää edessä, mutta näyttävät ainakin kunnollisilta (me ei haluttu liian pieniä pyöriä eteen että pääsee lumessakin sitten menemään). Kolmipyöräinen on kyllä näppärä, mutta esim. bussissa tuntuu ehkä hivenen huterammalta liikkeessa kuin nelipyöräinen. Ja toinen juttu, haluisin ehkä että lapsen saa myös rattaissa (eikä siis vain kopassa) kasvot työntäjään päin. Se ei tässä onnistu. Mutta muuten, on kyllä ollut miljoonasti näppärämpi kuin ne meidän esikoiselle ostetut yhdistelmät! En voi suositella kääntymättömiä etupyöriä muuten kuin ehkä maalle, mutta kaupungilla ym kääntyvät helpottaa hermoja huomattavasti!

   Toivottavasti tästä oli jotain iloa! Tuntuuvat ainakin olevan laadukkaat ja näppärät ja meillä ainakin kovassa käytössä. Ja ne tuplat, ahh ne on hyvät <3

   Poista
 3. Ihanan näköiset kemut! Joskus tekee niin hyvää juhlia vain ystävien kanssa ilman lapsia :) Kiva että teillä oli onnistuneet juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, huippua kun on tämmösiä spesiaaleja juttuja joita odottaa :) On se arkikin sitten taas kivempaa kun välillä on jotain ihan muuta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!