Onni on tässäIloiset lapset ulkona aamusta iltaan. Hyvin nukutut yöt hiljaisessa aitassa. Ihanaa grilliruokaa. Vapaana juoksevat koirat. Isovanhempiaan palvovat ja kaikkialle seuraavat lapset. Takkatuli kahdestaan murun kanssa lasten nukkuessa. Puusauna ja järvimaisema. Rantavedessä rämpivät onnelliset lapset. Illan istumista omien sekä Miehen vanhempien kanssa. Sateessa ja paisteessa leikkivät lapset. Leikkimökkiin ihastuvat lapset. Luontoa ihmettelevät lapset. Koukuttavan kirjan lukeminen. Kiinni pysyvä televisio. Juttelu ja nauraminen.

Mökkielämästä nauttiminen. Kiireettömyys. Yhteenkuuluvuuden tunne. Rakkaus.

Takana on ihana viikonloppu. En ole yleensä mikään mökki-ihminen ja vihaan kaikkia ötököitä, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että nautin. Todella. Jotenkin vaan kaikilla oli tosi hyvä mieli. 

Monta kertaa pysähdyin vain katsomaan perhettäni. Ihastelemaan heitä ja sitä hetkeä. Elämään hetkessä ja olemaan läsnä.

Huomenna alkaa viimeinen viikko ennen Miehen kesälomaa, joka vietetään varmaan pitkälti mökkimaisemissa.  Ensin kuitenkin lähden reissuun ystävän kanssa kahdestaan, ilman lapsia. Jännittää jo ihan hulluna!

Huippua ensi viikkoa tyypit! 8 kommenttia

 1. Se on paras tunne kun tuo "onni on tässä ja nyt" tulee! On se vaan ihana katsoa lapsia ja niiden kasvamista ja nauttia sellaisista pienistä hetkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Miks sen niin harvoin tajuaa antaa tulla, olevinaan kiireinen tai jotain. Pitäs vaan pysähtyä useemmin. <3

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä! Ja voi miten ihania kuvia!! Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan se ei ees ollu täydellistä kun satoi vähän väliä ja itikoita oli ihan julmetusti, mutta silti jotenkin kuitenkin täydellistä. Seesteistä ja hyvillä mielin. Ja sai halia koiriakin kunnolla <3 Kiitos Selina! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Välillä tätä hyvän mielen fiilistelyäkin kun yleensä vaan valitan haha :D Mutta nyt oli kyllä ihanaa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!