Heippa lapset, äiti lähtee nytHuomenna se tapahtuu. Sitä on odottanut jännittyneenä, innoissaan, vähän kauhullakin. Huomenna sanon heipat lapsille ja Miehelle.

Lähden ystävän kanssa viikoksi Kreikkaan! Lapset jää kotiin isin kanssa, äiti lähtee lentsikalla reissuun moimoi! Tulee ihan järkyttävä ikävä. Vain yhden yön kerrallaan olen aikaisemmin ollut erossa, eikä niitäkään yökyläilyjä nyt niin usein ole tarjoutunut. Viikko on lyhyt aika, mutta nyt se tuntuu piiiiiitkältä ikävältä. Pitänee olla pienessä viinipäässä jatkuvasti ettei ehdi itkeä ikävää. :D No ei. Tiedän kyllä, että isi pärjää loistavasti ja lapsetkin saa varmasti tehdä vaikka mitä kivaa isovanhempien ja serkkujen kanssa. Mutta kyllä minun sydäntä silti puristaa. Vaikka toisaalta odotan myös niin kovasti että huh!

Jännittää ihan hulluna. Pelottaa, miten paljon lapset ikävöi. Intoilen, kun pääsen vihdoin reissuun. On tämä ristiriitaista.

Koskaan ennen en ole pelännyt lentämistä tai muuten matkustamista, mutta nyt pelkään kaikkea mahdollista lentokoneen putoamisesta tulvaan ja metsäpaloon (yhtä aikaa toki). Ja Kreikassa on nyt oikeastikin tilanne hivenen rauhaton, ei ole varmuutta että kortit käy tai että käteistä saa nostettua (unohtamatta taskuvarkaita, koska kaikilla on nyt käteistä). Joten kyllähän se pelottaa, on niin paljon menetettävää. Pitää kuitenkin tehdä ihan tietoinen päätös että NAUTI nyt kun siihen on tilaisuus.

Että heippa teillekin, palataan sitten kun oon takaisin Suomessa! Instagramiin saan varmaan päivitettyä reissustakin, koska hotellista pitäisi löytyä se some-riippuvaisen reissun tärkein: wifi.


Tulee niin ikävä näitä tyyppejä <312 kommenttia

 1. Ihana kuva tyypeistä! <3 Ihanaa reissua, hyvin kaikki menee, NAUTI! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tyypit on niin <3 Kiitos, eiköhän se nauttiminen ala sitten viimestään auringossa (ja ehkä viini kädessä) :D

   Poista
 2. Oi, mahtavaa reissua, NAUTI! Kotona pärjätään varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja uskon kyllä että pärjäävät, lähinnä mietin miten minä kestän :D No ei. Meillä toi isompi varsinkin on kova ikävöimään.. Mut jospa sillä olis niin paljon kivaa puuhaa että ei muista paljon ikävöidä :)

   Poista
 3. Tosiaan, nauti!! Turvallista matkaa! :) Ei siellä saarilla taida mitään isoja ongelmia olla. Hyvä jos huomaat koko hässäkkää. Näin olen nyt kuullut useammalta saarelta ja itsekin lesvokselle tuon todistin muutama päivä sitten. Nyt muutaman päivän taas kotona lasten kanssa viettäneenä ei kyllä tekisi tiukkaakaan ottaa uusi viikon loma. Tosin luulen, että vapaaehtoisia hoitajia ei juuri nyt löydy! :P

  -Jules

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, tuo kyllä helpottaa ahdistusta kun tietää oikeen tilanteen paikan päältä! Uutisissa on vähän hälyttäviä juttuja ollu.. Toki siellä on huomenna se äänestys just kun mennään että siitähän ei sitten tiiä. Mutta luulis että jos tulee esim. mellakoita, niin ne ehkä keskittyy sitten enemmän Ateenaan eikä turistisaarelle.

   Ja haha, vois tosiaan olla vaikeempi saada uudelle lomalle lastenvahtia :D

   Poista
 4. Hui. Itse olen ollut vain pari tuntia erossa lapsesta. Sekin vaikeaa, tuihon en pystyisi. Mutta nautinnollista lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tiukkaa tulee varmaan tekemään, mutta varmasti myös tosi hyvää. Ja Mies on onneksi täysin mukana ja vakuuttaa pärjäävänsä varmasti :) Ikävä tulee kyllä, huh! Kiitos.

   Poista
 5. Heips. Luin blogisi kahdessa päivässä läpi, ja vitsit että pystyn samastumaan niin moneen! Eniten mua nauratti Hilppula ja sen melodramaattisuus; tuli aivan meidän A mieleen. :D Hän on nyt 1v 5kk, ja hyvänen aika sitä draaman määrää...

  Jotkut tekstit oli kuin suoraan mun näppäimistöltä, enkä voinut olla huutelematta täällä itekseni että niimpä! ja ihan sama juttu! ja just noin on meilläkin! aina vähän väliä. Huippua luettavaa, aidosti kiinnostavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos! <3 Tulipa hyvä mieli kyllä! Just parasta että joku samastuu, minäkin aina huutelen noita niimpä! -kommentteja kun ite luen muiden juttuja :D

   Ja siis voi Hilppula ja sen draamailu, ihan mahoton on. Elämää suuremmat murheet on pienellä, on se rankkaa tuntea niin suuresti :D Hyvä tietää että muualtakin löytyy voimakkaita persoonia ja temperamenttia :)

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 6. Kerro kerro jo miten meni reissu ja lapsilla kotona sillä aikaa!! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!