Tässä hetkessäJoskus vain pysähdyn yhtäkkiä tuijottamaan lapsiani. He ovat niin mielettömän kauniita. Kummallakin on omat erityiset ilmeensä, virnistykset ja kulmien kurtistukset. Heillä on omat, vahvat persoonansa ja he ovat äärimmäisen tärkeitä toisilleen. Siskokset, parhaat ystävykset. 
Eilen käytiin metsässä ja leivottiin esikoisen toiveesta korvapuusteja. Tänään rakenneltiin magneeteilla, letitettiin barbien hiuksia ja keksittiin niille nimiä (esikoinen on selkeästi vähän modernimpien nimien kannalla, ehdotuksia oli esim. ”Pal” ja ”Souk”). Käytiin myös ulkoilemassa puistossa 2,5 tuntia eväiden kanssa. Puistoseuraksi saatiin Milla ja kummipoikani, joka on jo hirmuisen iso! Hieman tylyä katsetta sain rattaiden suunnasta hänen herättyään, haha. :D Mun lapset hiihtelivät keskenään leikkimässä ja minä sain kälättää kuulumisia (lasten, koska omia ei ole äitiyden jälkeen) Millan kanssa. Ei huono.

Lapset nukahtivat nopeasti. Mies on remonttihommissa omilla vanhemmillaan, kokoaa Ikea-keittiötä (voin kuvitella muutaman kirosanan sinne). Mulla on ihan omaa aikaa yksin. Ja mitä minä teen ensimmäisenä? Tilaan kotiinkuljetuksella KAKSI pizzaa. Kyllä. Ei kai se niin väärin ole? :D Jälkkäriksi suklaaomppuja. Ahh.


Huomenna äititreffaillaan ihanien tyyppien kanssa. Elämä on hyvää. Kivaa ensi viikkoa tyypit!
8 kommenttia

 1. Kaksi pizzaa on enemmän kuin yksi! ;)
  Ihana sinä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on :'D Ja hmm, eilen sama setti.. Apua :DD

   Poista
 2. Ihania kuulumisia ja ihania kuvia! Kivvaa viikkoa sullekin ❤

  VastaaPoista
 3. Helena/Äitilandia5. lokakuuta 2015 klo 18.03

  Paitsi että päin römssöähän se meni ������

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuulumisia! Metsäretket ihania, varsinkin eväiden kanssa..nautitaan vielä kauniin kirpakoista syyspäivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä ollu aivan ihania syyspäiviä! Todellakin ilo irti näistä keleistä ennen pimeetä kuraloskaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!