UupumusTäällä on ollut aika väsynyttä meininkiä. Lapsilla on joku maailmanlopun yskä ja räkätauti, joten yöt ovat kauniisti sanoen rikkonaiset. Tuntuu niiiiin pahalta herätä taas se 15 kertaa yössä, kun on jo tottunut niihin parempiin öihin ja ehkä pariin-kolmeen heräämiseen. 

Muutenkin on ollut älyttömän saamaton olo, minnekään en jaksa lähteä ja aika vähän olen ystäviäkin nähnyt (noh, vain niitä jotka ovat meille tulleet ja lähinnä esikoisen synttäreiden merkeissä :D). Kotoilu ja lähipuistoilu on olleet tarpeeksi vaivattomia ja mahdollisuus omiinkin päiväuniin on tuntunut liian houkuttelevalta suunnitellakseni koko päivän reissua ystävien luo. Päivällä iskee uupumus, mutta yöllä sitten olen saattanut herätä ihan itsekseni, enkä edes vain lasten takia, ja valvonut about 1,5 tuntia. Todella rasittavaa! Ei vain ole saanut enää unta. Alkaa tuntua kun tätä jatkaa pari viikkoa, huoh.

Mutta kyllä tämä tästä taas, kunhan lapset paranevat ja pääsisivät kerhoon ja päiväkotiin touhuamaan (voi olla että huomenna jää päiväkodin naamiaiset väliin, harmi!). Vaikka jotenkin kotona yhdessä pesiminen on tuntunut kyllä ihanalta. <3 Tajusin juuri, että jos vaikka vahingossa satunkin ihmeen kaupalla pääsemään kouluun (ensi viikolla pääsykokeet, iik!), molemmat lapset aloittaisivat täysipäiväisen hoidon tammikuussa. Ihan just kohta, apua! On ollut kaikesta väsymyksestä huolimatta jotenkin seesteinen ja onnellinen olo, ja sellainen tankkaan-tätä-läheisyyttä-kun-vielä-voin meininki.

Viikonloppuna meillä olisi tiedossa Äitilandian perinteiset halloween-bileet (mitä päälle apua?!) jos siihen mennessä olisi tämä tauti ja pärskiminen selätetty. Nyt sohvalle tuijottamaan Siltaa murun kainaloon, kivaa loppuviikkoa tyypit!

6 kommenttia

 1. Tsemii <3 Toi sairastelu ja huonot yöunet ovat kyllä ihan tylsin yhdistelmä ikinä :( Ei mikään ihme että tunnet olos uupuneeksi!
  Toivottavasti tervehdytte viikonlopuksi ja pääsette juhlimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla oon kyllä nukkunu ennätysmäärän päiväunia kun jopa esikoinen on suostunut unille! Onneksi ei ole enää kuumetta, räkäisyyttä edelleen kyllä. Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 2. Ihania kuvia taas :) paranemisia koko porukalle!

  VastaaPoista
 3. Meillä myös sairasteltu ja yöunet ollu sen mukasia... Että i feel you! Paranemisia teillekin! Ps. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemista sinnekin! Vaikka ainakin meillä tämä koko syksy-talvi-oikeastaan kevätkin menee niin että kipeitä ollaan viikko-pari, sitten vähän aikaa terveenä ja taas kohta uusi tauti. Mutta nyt on ainakin jo parempaan päin! Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!