Kiitos ja heiheiTämän postauksen kirjoittaminen on tuntunut jo pitkään ajankohtaiselta, muuten ole saanut asiaa aikaiseksi. Ei kuitenkaan tunnu hyvältä jatkaa puolivillaista roikkumista, joten ehkä nyt vain sanon sen ääneen: tämä on viimeinen postaukseni ja blogi loppuu tähän.

Pidemmän aikaa on tuntunut, ettei motivaatio riitä istumaan iltaisin koneelle, vaikka aikaa olisikin (no ei sitäkään aina tietysti ole). Tavallaan on välillä jopa ideoita mistä kirjoittaa, mutta kuitenkaan niitä ei saa puserrettua ulos asti. Sen sijaan ollaan sitten Miehen kanssa katsottu X-Fileseja alusta asti. :D Ja oikeastaan en koe mielekkääksi kirjoittaa pelkästään meidän kuulumisia kaikille nähtäväksi, niitä voin kirjoittaa itselleni ylös esim. onnellisuuspäiväkirjaan. Ja sitähän tämä blogi on jo pidempään ollut: pelkkiä kuulumisia. Diipadaapailua, ei mitään kovin syvällistä pohdintaa saati sydänveren vuodatusta ja äitiyden tuskailua, mistä kaikki tämä sai alkunsa. Enää en kuitenkaan halua jakaa niin henkilökohtaisia asioita kuin ennen, varsinkaan isommasta lapsesta joka alkaa olla jo oikeasti iso. 
Todellakaan en kadu mitään, en edes niitä henkilökohtaisempia tekstejä. Se oli fiilis silloin, ja mitä mieletöntä vertaistukea sain teiltä! Edelleen olen sitä mieltä, että asioista pitää uskaltaa puhua ääneen. Se auttoi minua itseäni, mutta varmaan myös jotain teistä ainakin palautteesta päätellen. Se onkin ollut kaikista antoisinta ja palkitsevinta tässä touhussa: huomata, että joku oikeasti tykkää ja viitsii jopa antaa palautetta. Te mielettömät lukijat, jotka olette jaksaneet tsempata ja tukea sekä antaa vinkkejä. Kiitos teille. Olette antaneet niin paljon.

1,5 vuoden blogiurani aikana sain kuulua Kaksplussan yhteisöön sekä hienoon Lumobloggaajien jengiin, joista olen kiitollinen (ja edelleen hämmentynyt, että minut on mukaan haluttu :D). Pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin, joista joitain voin kutsua jopa ystäviksi. Purin ajatuksiani ja pahaa oloa, kuten myös iloa ja onnea. Sain vertaistukea ja ymmärrystä. Vilpitöntä tsemppausta ja myötäelämistä.

En voi siis tarpeeksi kiittää ja kumartaa, mutta sanon silti että ISO kiitos teille kaikille. <3

Blogi loppuu siis tähän, mutta (ainakin toistaiseksi) instagramissa tilini jatkuu julkisena. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka innostun kirjoittamaan uudestaan - blogimaailmassa on nähty ennenkin paluumuuttajia. Mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, että on hyvä vetää vähän henkeä. Keskittyä siihen tärkeimpään, perheeseen. Oon niin hiton onnellinen näistä meidän ihanista tytöistä ja tulevasta pikkuveljestä. <3 Kaikki on niin hyvin just nyt.
16 kommenttia

 1. No voi hitsi ;'o<3 Musta on aina kauhean haikeaa kun joku tutuksi kokemani bloggaaja lopettaa, varsinkin kun oon saanut sun blogista paljon. Onneksi on kuitenkin Instagram! Olet ihana, sun lapset on ihania, blogisi oli ihana ja mua vähän itkettää, haha. Toivon sulle leppoisaa loppuraskautta, aurinkoista kevättä ja ihanaa tulevaa vauva-aikaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Maria, kiitos <3 Mua harmittaa ihan hulluna etten pääse lapsimessuille, oisin niin mielelläni treffannu sinut siellä! Täytyy käydä Helsingissä joku muutenvaanreissu jos vauva vaikka olis rento matkustajatyyppi, tosin mun tuurilla not :D

   Poista
 2. Mielelläni olisin jatkanut lukemista ja kuullut miten samoilla viikoilla etenevä raskaus ja tuleva vauva-aika menee, mutta ymmärrän myös. :) kaikkea hyvää teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosiaan instassa voi kyylätä edelleen :D Hyvää odotusta sinne!

   Poista
 3. Byää, miks mäkin herkistyn vaikka tiesin tän! Onneks oli blogi, muuten ei oltais tavattu <3

  VastaaPoista
 4. Oih tulee sua ikävä! :( olis ollut kiva tutustua ihan oikeastikin, tää oli yks mun lemppariblogi :) mutta iloista arkea teidän perheelle ja hyviä vointeja pallomahan kanssa, jännään sua sitten instassa kun mulla on 4+1vk sun jälkeen laskettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oot kyllä niin ihanasti oikeestaan alusta asti tsempannu <3 Ja hyvää odotusta sinne, oon käyny lukemassakin sun kuulumisia mutta hitto kun mihinkään ei tuu kommenttia jätettyä kun puhelin sekoo joka kerta kun yritän sillä kommenttia kirjottaa! En tiiä miks, ja eri tyyppien blogeihin eikä vaan sinun siis. Saakeli. Ja koneella en oo ikinä, nyt vasta vastaan kommentteihin tässäkin kun en oo koneella istunu näin pitkään aikaan :D

   Poista
 5. <3 Jotenkin tuttuja pohdintoja. Ymmärrän siis sun ratkaisun. Kaikkea hyvää teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
 6. Voi harmi. Todellakin vertaistukea täältä on saatu. No toivottavasti reaalimaailmassa vielä voidaan silloin tällöin kuulumisia vaihtaa.❤️ Aurinkoista kevättä koko teidän perheelle!

  -jules

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olis ihan huippua nähä livenä taas, oli niin kivvaa sillon <3

   Poista
 7. Harmi, mutta hei elämä on! <3 Kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
 8. kiitos mahtavista postauksista, sun blogi on ollut iha huippu! ihanaa kevättä ja kaikkea hyvää teille<3:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!